Hvordan virker NADA?

Hvordan virker NADA?


NADA-behandling virker ved at stimulere vores belønningssystem. Øreakupunkturen udløser endorfiner i vores krop og påvirker en række transmitterstoffer, som giver en afslappende og stabiliserende effekt. NADA er fri for bivirkninger og vil ikke tilføre noget til kroppen. NADA hjælper derimod kroppen til at reetablere sig selv og afbalancere krop og psyke.  


Selvom de fleste oplever mærkbar positiv effekt efter første NADA-behandling, så vil NADA altid virke bedst ved regelmæssige og længerevarende forløb. Mange vil opleve, de vedvarende NADA-behandlinger er med til at skabe ro fysisk såvel som følelsesmæssigt.De 5 punkter i NADA


1. Sympatikus - giver sindsro, omsorg og næring 

Styrker ens harmoni og ro med sig selv. Sympatikus nedsætter stressniveauet og har en positiv indflydelse på blodtryk, puls og hjerterytmen. 


2. Shen Men - øger ens tålmodighed og åbenhed 

Hjælper til bedre at kunne håndtere følelser, tænke klart og holde fokus.  Øger personlig udvikling men også sociale kompentencer og relationer, samt det hjælper til at regulere angst, stress og søvnmønster.


3. Nyren - giver viljestyrke, visdom og stresshåndtering 

Fremmer viljestyrke og udholdenhed. Dæmper frygt, dødsangst, stress, smerter og abstinenser.

Dette punkt styrker også nervesystemet og kan ses ved at knogler, brusk og led styrkes. Dannelsen af blod øges, især de røde blodlegemer. Nervevæv og knoglemarv påvirkes, samt hukommelse og indlæring forøges.


4. Lungen - giver mod, taknemmelighed og lindrer sorg 

Hjælper med sorg og tab, samt starter og afslutter processer. Evnen til at være tilfreds og abstinensbehandling (nedre lunge her og nu, og øvre lunge forebyggende). 


5. Leveren - giver accept, dynamik, vredeshåndtering og kreativitet 

Hjælper til at kunne planlægge og udføre handlinger. Regulere muskelfunktion og fysisk stress, samt dæmper vrede og agressive impulser. Det forebygger angst, søvnproblemer, depression og psykose. Godt til abstinensbehandling og afgiftning.